Büszkeségeink

A 2020/2021-es tanévben is sok dicséretet osztottunk ki a legjobbaknak.  143 tanuló kapott kitűnő bizonyítványt, de ennél sokkal több jeles bizonyítvány született. A tanév végi tanulmányi átlagunk 4,5 lett.Az év tanulója címet három tanuló érdemelte ki, akiknek a ballagáson adtuk át a jutalmat:

Az év tanulója címet három tanuló érdemelte ki, akiknek a ballagáson adtuk át a jutalmat:

– Balázs Ramóna 8. b

– Lukács Milán 8. b

– Simonyi Boróka 8. c

Azok, aki 8 éven keresztül kiemelkedően és egyenletesen teljesítettek, és elnyerték a Bajza emlékplakettet:

– Turcsányi Panni 8.a

– Simonyi Boróka 8.c

– László Aurél 8.b

Az elmúlt években kiemelkedő közösségi munkájáért Szabó Evelint jutalmaztuk.

Gratulálunk a kiváló diákoknak!

Ebben a tanévben is nagy öröm, hogy igen sok gyereket jutalmazhatunk a Bajzások Jövője Alapítvány segítségével a tanévzárón.

Kiváló Bajzás elismerésben részesült 90 tanuló. Ebben a tanévben sok verseny elmaradt, de a bajzások elindultak minden versenyen, legyen az online vagy jelenléti. Így  43 tanulót kapott jutalmat  a Terézváros polgármesterétől mint  kiváló tanuló, kiváló sportoló. Ők ebben a tanévben dobogós helyen végeztek budapesti vagy országos versenyen.

Harmadik éve alapította az igazgató  a Bajza kiváló pedagógusa emlékplakettet azoknak a pedagógusoknak, akik kiemelkedő munkát végeztek az adott évben. Kiváló verseny eredményt ért el vagy iskolai rendezvényeket szervezett, vagy az oktatói nevelői munkája volt kiemelkedő. Ebben a tanévben a Bajza kiváló pedagógusa plakettet  12 pedagógus kapta: Balogh Gertrúd , Bakosné Sági Gabriella, Illés Györgyi, Iván Márta, Kovács Viola, Körtvélyesi Anna, Magyar Zsanett, Nagy Katalin, Nemesi Péter, Ravasz Ágnes, Földiné Szűcs Krisztina, és kiváló pedagógiai munkájukért a két igazgatóhelyettes: Fónainé Fischer Judit, Virágh Lívia. Gratulálunk a díjazottaknak!