Budapest VI. Kerület Bajza Utcai Általános Iskola

Budapest
1062 Bajza u. 49-51

Ismét Pindúr-Pandúr

2019. május 24. 17:35

2019. május 24-én ismét részt vehettünk a Mini KRESZ „Pindúr-Pandur” országos vetélkedőn. Ezt a megmérettetést a Nemzedékek Biztonságáért Közhasznú Alapítvány és az Országos Balesetmegelőzési Bizottság szervezte.

A versenyen a VI. kerületet iskolánk 1.b osztályának két csapata képviselte, melynek tagjai: Balla Kinga, Erdős Luca, Fülöp Laura, Ipacs Lili, Magyar Janka, Szováti Thorsteindótír Jóna, Adámy Botond, Bagdi Balázs, Berkin Ruben, Bukta Zalán, Enying Zalán, Gárdos Bálint, Harmat-Szabó Bálint, Nagy Agmánd, Pacato Kolos és Suhai Kornél voltak. A felkészülésben segítséget nyújtott a rendőrség részéről Horváth Szászi Erzsébet rendőr alezredes asszony.

A csodálatos tavaszi napon jó hangulatban telt a versengés. A csapatok egyik fele kerékpáros ügyességi feladatokon vett részt, míg másik fele elméleti tesztet oldott meg. Míg az eredményhirdetésre vártunk, lehetett focizni, kártyázni, labdázni, ugráló várban játszani, és beszélgetni. Az iskolások mezőnyében az előkelő 4. helyezést értük el és jutalmul egy asztali csocsóval térhettünk haza. Mindenki nagyon jól érezte magát. Gratulálunk a versenyzőknek! 

V.J.